Meedoen met uw project?

Deelname aan het programma levert u nieuwe kennis, ervaring en een verbreding van uw netwerk op. U kunt uw eigen project of cases inbrengen om samen met anderen mee aan de slag te gaan.

Stappenplan: Hoe kom je tot een passende parkeereis?

Bij bijna 90 procent van de transformatieprojecten zorgt het gebouwd parkeren voor kopzorgen bij ontwikkelaars. Dat blijkt uit de Analyse onrendabele toppen door Rebel Group in opdracht van het programma Stedelijke Transformatie. Tegelijk stellen gemeenten vaak een te hoge parkeereis, zo blijkt ook uit een onderzoek van de provincie Zuid-Holland. Het stappenplan Hoe kom je tot een passende parkeereis? helpt eisen scherper stellen. Dat kan helpen om deze vaak onrendabele top te overbruggen.

Verdiepende links

Het stappenplan Hoe kom je tot een passende parkeereis? geeft een verkort overzicht. Meer achtergrondinformatie is te vinden in:

Parkeren en mobiliteit op het jaarcongres Stedelijke Transformatie

Gebiedsontwikkeling en mobiliteit hebben een grote invloed op elkaar. De verbinding tussen deze domeinen komt uitgebreid aan bod tijdens het jaarcongres Stedelijke Transformatie op 13 februari.

Thema: Parkeren en mobiliteit

Het programma Stedelijke Transformatie bundelt relevante kennis over parkeren en mobiliteit op een overzichtelijke themapagina.