Projectbezoek: Amstel III

Amstel III is een grootstedelijk gebiedsontwikkelingsproject in Amsterdam Zuidoost. Amstel III transformeert de komende jaren van een gebied waar alleen wordt gewerkt in een levendige stadswijk waarin zowel gewoond, gewerkt als gerecreëerd wordt. Hier horen toegankelijke openbare voorzieningen en een kwalitatief goede openbare ruimte bij. Zo komen er komen veilige routes voor fietsers en voetgangers, meer groen en bankjes en ruimte voor sport en recreatie.

Wilt u meer weten over de transformatie van dit gebied? Meld u dan aan voor het projectbezoek op 8 mei.

Map for Hullenbergweg 1-3 Amsterdam

Projectbezoek: Amstel III

Amstel III is een grootstedelijk gebiedsontwikkelingsproject in Amsterdam Zuidoost. Amstel III transformeert de komende jaren van een gebied waar alleen wordt gewerkt in een levendige stadswijk waarin zowel gewoond, gewerkt als gerecreëerd wordt. Hier horen toegankelijke openbare voorzieningen en een kwalitatief goede openbare ruimte bij. Zo komen er komen veilige routes voor fietsers en voetgangers, meer groen en bankjes en ruimte voor sport en recreatie. Lees meer

13:00 Inloop
13:15 Twee presentaties: werkwijze transformatie Amstel III & deelgebiedsvisies
14:00 Rondleiding: bouw OurDomain + Karspeldreef 4
15:00 Dilemma’s en knelpunten, plenaire discussie

Dit projectbezoek is in principe alleen toegankelijk voor betrokkenen bij projecten die deelnemen aan het programma Stedelijke Transformatie. Wilt u zich aanmelden? Stuur dan een mailtje naar Maarten Hoorn:

Maarten Hoorn

Maarten Hoorn

Verstedelijking en gebiedsontwikkeling

06 10 15 67 08