De Dag van de Stad Online

Het bij elkaar brengen van ruim tweeduizend stedelijke professionals tijdens de jaarlijkse Dag van de Stad blijkt voor de editie van 2020 een onmogelijke exercitie vanwege COVID-19. Daarom vindt de Dag van de Stad dit jaar op een andere manier plaats dan u gewend bent. Tijdens een inspirerend en veelzijdig online evenement, gaan we op zoek naar datgene wat steden weerbaar en veerkrachtig maakt in tijden van crisis. Het programma Stedelijke Transformatie draagt ook bij aan de Dag van de Stad. Bent u erbij op 16 november?

Stedelijke Transformatie op de Dag van de Stad Online

Hoe kunnen we toekomstbestendige steden realiseren, die gezond, sociaal, bereikbaar en veerkrachtig zijn? Op de Dag van de Stad Online delen Harriët Tiemens en Desirée Uitzetter lessen en inzichten. Want het transformeren van verpauperde havengebieden, leegstaande bedrijventerreinen en verouderde kantorenlocatie tot aantrekkelijke gebieden is een ingewikkeld proces. We zoomen in op de gebiedsontwikkeling van het Waalfront: het gebied waar de Dag van de Stad dit jaar is neergestreken. Bij de transformatie van dit gebied werken de gemeente Nijmegen en BPD samen aan de ontwikkeling van zo’n 2.000 woningen, horeca en voorzieningen.

Meer informatie en aanmelden

De Dag van de Stad Online is een onmisbaar evenement voor ambtenaren, bestuurders, actieve burgers, ondernemers en medewerkers van kennisinstellingen of maatschappelijke organisaties. Op www.dedagvandestad.nl vindt u alle informatie over het programma, de sprekers en het inschrijfformulier.

Map for

De Dag van de Stad Online

Tijdens een inspirerend en veelzijdig online evenement, gaan we op zoek naar datgene wat steden weerbaar en veerkrachtig maakt in tijden van crisis. Het programma Stedelijke Transformatie draagt ook bij aan de Dag van de Stad. Bent u erbij op 16 november? Lees meer

U kunt zich aanmelden op: www.dedagvandestad.nl.