Dag van de Projectontwikkeling

De Dag van de Projectontwikkeling op 19 mei is een dag voor iedereen die werkt aan de ruimtelijke ontwikkeling van Nederland. Dus voor projectontwikkelaars, gemeenten, architectenbureaus, beleggers, woningcorporaties en alle andere professionele partijen.

Het thema ‘Een beloofd land’ is actueler dan ooit. De laatste twee jaren zijn uitdagend geweest op meerdere vlakken. Een beloofd land lijkt verder weg dan ooit. Maar is dat ook echt zo? Wat verwachten onze medeburgers van een beloofd land? Wat kunnen wij daaraan bijdragen en welke uitdagingen en kansen wachten op ons? Tijd om daarover met elkaar het gesprek aan te gaan. Samen stippelen we een nieuwe route uit en gaan we op pad!

Het programma

Op de Dag van de Projectontwikkeling stelt u uw eigen programma samen. Sluit bijvoorbeeld aan bij de sessie over verouderde winkelgebieden als aanjager van sterke steden of de sessie over partnerselectie. Verdiep uw kennis over de rol van woningcorporaties in gebiedsontwikkeling of ontdek wat het ’gezeik’ rondom de nieuwe Omgevingswet oplevert.

​Meer informatie over de Dag van de Projectontwikkeling vindt u hier.

Map for

Dag van de Projectontwikkeling

De Dag van de Projectontwikkeling op 19 mei is een dag voor iedereen die werkt aan de ruimtelijke ontwikkeling van Nederland. Dus voor projectontwikkelaars, gemeenten, architectenbureaus, beleggers, woningcorporaties en alle andere professionele partijen. Lees meer