Dag van de Projectontwikkeling

De achtste editie van de Dag van de Projectontwikkeling (DVDP) vindt plaats op donderdag 16 mei 2019 in Den Bosch. Dit evenement is hét jaarlijkse kennistrefpunt voor professionals die project- en gebiedsontwikkeling en andere stedelijke ontwikkeling tot een duurzaam succes willen maken.

Voor wie?

De Dag van de Projectontwikkeling is het event to be voor iedereen die werkt aan de ruimtelijke ontwikkeling van Nederland. Dus voor projectontwikkelaars en voor vakgenoten bij gemeenten, architectenbureaus, beleggers, woningcorporaties en alle andere professionele partijen. Ontmoet vertrouwde relaties en onbekende vakgenoten, laat je inspireren en ververs uw kennis.

Het programma

Op de Dag van de Projectontwikkeling stelt u uw eigen programma samen. Sluit bijvoorbeeld aan bij de sessie van emeritus-praktijkhoogleraar Friso de Zeeuw over de verschillende vormen van samenwerking bij binnenstedelijke gebiedsontwikkeling en de recente ontwikkelingen daarin. Of luister naar Roger Kersten van Akro Consult, die vertelt over de vernieuwde Reiswijzer gebiedsontwikkeling.

​Meer informatie over de Dag van de Projectontwikkeling vindt u hier.

Map for 1931 Congrescentrum 's-Hertogenbosch

Dag van de Projectontwikkeling

De achtste editie van de Dag van de Projectontwikkeling (DVDP) vindt plaats op donderdag 16 mei 2019 in Den Bosch. Dit evenement is hét jaarlijkse kennistrefpunt voor vastgoedprofessionals die project- en gebiedsontwikkeling tot een duurzaam succes willen maken.​ Lees meer

U kunt zich hier aanmelden voor de Dag van de Projectontwikkeling.