Dag van de projectontwikkeling

Thuis in de Toekomst

Nederland staat voor een enorme verstedelijkingsopgave: 1 miljoen nieuwe woningen, energietransitie, mobiliteitsrevolutie, inclusieve stad, kwaliteit van ons landschap, et cetera. Marktpartijen moeten het grootste deel van de uitvoering voor hun rekening nemen, maar dat lukt alleen als we op gemeentelijk niveau de juiste kaders neerzetten. De Dag van de Projectontwikkeling op 17 mei in Den Bosch staat volledig in het teken van deze opgave en alles wat daarbij komt kijken. Het thema: Thuis in de Toekomst.

Tijdens de Dag van de Projectontwikkeling komt het programma Stedelijke Transformatie ruimschoots aan bod. Dit festival is hét platform waar overheden en professionals uit alle hoeken van de woning- en vastgoedmarkt elkaar ontmoeten en nieuwe ideeën, producten, processen en ervaringen met elkaar delen en samen verder brengen. Minister Ollongren schetst daar het perspectief van de Novi. Gemeenten, ontwikkelaars, corporaties en anderen gaan in een groot aantal themasessies met elkaar aan de slag om die toekomst tot een succes te maken. Klik hier voor aanmelden en het zeer diverse programma.

Map for Den Bosch
Dvdp logo286 internal thumb small 1524125253

Dag van de projectontwikkeling

Thuis in de Toekomst

Dit festival is hét platform waar overheden en professionals uit alle hoeken van de woning- en vastgoedmarkt elkaar ontmoeten en nieuwe ideeën, producten, processen en ervaringen met elkaar delen en samen verder brengen Lees meer

Wilt u zich aanmelden voor de Dag van de projectontwikkeling of wilt u meer informatie? Kijk dan hier.